Årstræf for bofællesskaber

Arbejdsgrupper

Bofællesskab.dk vil gerne være vært ved et årligt tilbagevendende træf for bofællesskaber og andre alternative boformer. Det første træf skal løbe af stablen i 2019.

Træffet skal forløbe over en weekend i et af landets bofællesskaber, der vil stille faciliteter til rådighed for et deltagerantal på op mod 200 mennesker.

Det er vores tro og håb, at træffet vil blive brugt til at mødes om emner, der har med bofællesskaber at gøre og at vi alle kan blive lidt klogere og lidt gladere efter denne weekend.

Der nedsættes en arbejdsgruppe, der kan udforme et spændende program, som gerne skulle spænde fra let underholdning, foredrag, workshops over til gallafest og levende musik.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med at arrangere næste årstræf, kan du deltage i arrangementsgruppens arbejde.

Bliv med af Bofællesskab.dk


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Kompromis er en kunst

Det er vigtigt at indse, at man ikke altid har eller skal have ret. Det er en dejlig fornemmelse at kunne gi' sig i en fælles beslutning - uden at det gør ondt på en...
Rudy Madsen, beboer i et af landets største bofællesskaber, Bondebjerget, i Bellinge ved Odense.

Bofællesskab.dk

Sekretariat:
Sædekildegårdvej 1
5250 Odense SV

Et bofællesskab er et bevidst frembragt minisamfund, der består af fuldt udstyrede private hjem, suppleret med fælles faciliteter. Et bofællesskab er typisk planlagt, ejet og drevet af beboerne. Den oftest forekommende motivation, for at engagere sig i et bofællesskab, er et ønske om at skabe mere og bedre interaktion i forhold til naboer. Boligerne ligger ofte tæt og deler et fælleshus, nogle fællesarealer samt andre faciliteter. I fælleshusene er det almindeligt at beboerne skiftes til at lave mad til hinanden.
Kilde: Wikipedia, den frie encyklopædi

Cookie- og privatlivspolitik

Hvis du vil vide mere om vores cookie- og privatpolitik, kan du klikke på knappen.
 
Cron Job Starts
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her