Medlemsbetingelser

Arbejdsgrupper

Sådan fungerer dit medlemskab:

1. Som medlem af Foreningen Bofællesskab.dk får du udvalgte medlemsfordele, såsom gratis adgang til vores arrangementer, gratis annoncering ved boligsalg (gælder kun visse medlemsskaber) og fordele ved vores rabat/fordelsordninger fra en række leverandører.

2. Dit medlemskab løber, indtil det opsiges.

Efter et års medlemsskab fortsætter du ind i en ny betalingsperiode. Betalingsperioden afhænger af abonnementet, du har tegnet.

3. Ønsker du at opsige dit abonnement, skal din opsigelse være os i hænde 20 dage inden din medlemsperiode udløber. Du får en e-mail med information om udløb af medlemskab seneste 30 dage for udløb.

4. Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af medlemskab første gang. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget bekræftelse på medlemsskab. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette medlemsservice herom på medlemsservice@bofællesskab.dk, mærk mailen "Fortrydelsesret".

Betaling af medlemskab:

5. Betaling af medlemskab foregår ved automatisk kortbetaling. Dit betalingskort blive trukket ved fornyelse af medlemsskabet på selve fornyelsesdatoen.

På din selvbetjening på bofællesskab.dk/selvbetjening kan du til enhver tid ændre betalingsmetode til Betalingsservice.

Dine kortoplysninger bliver, i tilmeldingsperioden, udelukkende opbevaret af XXX, som er en dansk betalingsformidler

Alle informationer sendes sikkert (SSL-krypteret)

Serviceinformation:

Du kan nemt og hurtigt administrere dit abonnement på bofællesskab.dk/medlem/selvbetjening

Her kan du bl.a. skifte betalingskort og ændre adresse.

Log ind med brugernavn og adgangskode.