Partnere

Bofællesskab.dk søger altid at samarbejde med alle foreninger, organisationer og enkeltpersoner, der forsøger at arbejde for den blomstrende fælles bevægelse, der blandt andet har som målsætning at skabe muligheder for mere bæredygtighed og sammenhængskraft.

Realdania

Realdania støtter projekter, der skal øge livskvaliteten ved at bevare og udvikle det liv, der leves i og mellem husene i hele Danmark.

Realdania har støttet Bofællesskab.dk med 245.000, som blandt andet er brugt til en ny og meget mere funktinel hjemmeside.

Læs mere

Bolius

Vi forbedrer boligejernes livskvalitet, og er dermed nøglen til et bedre hjem. Nøglen giver adgang, den kan åbne en dør, men den giver også tryghed, fordi den kan ‘låse’. Nøglen til løsningen, nøglen til en nem bolig, en bedre økonomi, en sundere bolig, en bedre livskvalitet.

Læs mere

GreenSpeak

Vi ønsker at hjælpe folk, der arbejder for at gøre verden lidt bedre, med at opnå deres mål! Derfor giver vi overskuddet til gode formål!

Læs mere

Ældresagen

Alder er noget alle har, men ingen er kun deres alder. Nogle har brug for støtte og omsorg. Andre kan ikke finde timer nok i døgnet til alt det, de skal nå.

Ældresagen havde en database over seniorbofællesskaber, som blev overdraget til Bofællesskab.dk. Ældresagen henviser nu deres medlemmer til os.

Læs mere

Landsforeingen For Økosamfund (LØS)

Landsforeningen For Økosamfund samler de danske økosamfund, giver mulighed for erfaringsudveksling og arbejder politisk for at fremme økosamfundene i Danmark og inspirere det øvrige samfund til et mere bæredygtigt liv.

Læs mere

Bærebo

Bærebo skaber rammerne for ‘byen på landet’, som et levende og aktivt lokalsamfund med rige sociale fællesskaber, lokale virksomheder, iværksætteri og landbrug, midt i naturen og alligevel tæt på byen.

Læs mere

Foreningen for Kollektivers Fremme

Foreningen til Kollektivernes Fremme arbejder for: - at arbejde for udbredelse af kendskabet til kollektive boformer - at hjælpe nye kollektiver igang - at arbejde for at gøre det nemmere og mere attraktivt at bo i kollektiv

Læs mere

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Partnerskaber


Når man er partner, er man mere end blot et bekendskab. Man giver hinanden noget, som begge har stor glæde af. 
Bofællesskab.dk har mange partnere. Fælles for dem er, at alle har en win-win oplevelse. 
Vi søger altid nye partnere, som kan berige vores liv. Hvis du mener, du har en organisation, virksomhed, fællesskab eller har anden partner-potentiale, så skriv til os. Vi er altid med på en snak!

Bofællesskab.dk

Sekretariat:
Sædekildegårdvej 1
5250 Odense SV

Et bofællesskab er et bevidst frembragt minisamfund, der består af fuldt udstyrede private hjem, suppleret med fælles faciliteter. Et bofællesskab er typisk planlagt, ejet og drevet af beboerne. Den oftest forekommende motivation, for at engagere sig i et bofællesskab, er et ønske om at skabe mere og bedre interaktion i forhold til naboer. Boligerne ligger ofte tæt og deler et fælleshus, nogle fællesarealer samt andre faciliteter. I fælleshusene er det almindeligt at beboerne skiftes til at lave mad til hinanden.
Kilde: Wikipedia, den frie encyklopædi

Cookie- og privatlivspolitik

Hvis du vil vide mere om vores cookie- og privatpolitik, kan du klikke på knappen.
 
Cron Job Starts
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her